23:58 Смажена фарширована риба з картоплею на дисковій бороні | |
До Вашої уваги ще одна страва, яку можна приготувати на дисковій бороні. Це - смажена фарширована риба з картоплею.
Для приготування даної страви вам знадобиться три рибини середнього розміру, 2 кг картоплі, три помідори середнього розміру, один перець, дві великих цибулини, один лимон, зелень, олія. Чистимо рибу, стараючись робити невеликий надріз на животі. Рибу солимо, перчимо, можна дотати небагато приправи для риби. Поки риба втягує сіль та спеції - чистимо і нарізаємо картоплю. Далі ставимо пательню на вогонь, розігріваємо її, наливаємо 200-300 гр. олії. Коли олія достатньо розігріється, висипаємо порізану картоплю на пательню. Поки картопля смажиться, готуємо такий салат: нарізаємо помідори, перець кубиками, цибулю - напівкільцями, також нарізаємо зелень, солимо за смаком, вичавлюємо сік одного лимона, ретельно перемішуємо і напихаємо салат в середину кожної із рибин. Частина салату повинна залишитись, використаєм її в кінці приготування. При цьому не забуваємо помішувати картоплю. Коли картопля наполовину готова, розсуваємо її по периметру пательні, роблячи місце для риби. Рибу викладєм на пательню. Смажимо її з одного боку, перевертаєм і досмажуєм з іншого боку. При цьому картоплю помішуємо, не даємо їй підгоріти. В кінці приготування посипаємо картоплю салатом, що залишився і зімаємо пательню з вогню. Злегка нахиляємо пательню, даємо олії стекти і ставимо її на стіл. Смачного!
| |
|
Всього коментарів: 2 | |||
| |||
« Жовтень 2011 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |