Дискова борона може використовуватись не тільки для передпосівної обробки грунту, а й для приготування дуже смачної страви - смаженої картоплі.
Якщо у вас ще немає чудо-пательні, яка виготовлена з дискової борони, то я наполегливо рекомендую зробити її, так як з її допомогою можна приготувати багато смачних страв на пікніку.
Головною складовою нашої страви є картопля. ЇЇ треба 2-3 кілограми. Картоплю слід почистити, помити і нарізати пластинками трохи більшого розміру, ніж для приготування в домашніх умовах. Пательню розігріваєво, наливаєм 300-400 грамів соняшникової олії і в гарячу олію висипаємо порізану картоплю. Час від часу картоплю перемішуємо, не даємо підгоріти. Між перемішуваннями картоплю солимо. Треба старатись не надто часто перемішувати картоплю в кінці приготування, щоб вона не роздробилась на дрібні шматки.
Поки картопля смажиться - готуємо такий салат: нарізаємо одну помідору, одну цибулину і один перець, петрушку, кріп, вичавлюємо туди сік одного лимона, солимо, перчимо. Коли картопля вже готова - посипаємо її салатом і більше не перемішуємо. Знімаємо пательню з вогню, кладемо на стіл і через 5 хв. страва готова. Салат повинен лише злегка підтушкуватись від тепла картоплі. Страва готова.
Смакуйте на здоров'я!